Mycket har hänt sen sist :D

Ja hej igen. Nu kan ja säga att det har hänt saker. Jag har fått ett jobb!!! Ett heltids jobb som säljare på ett företag som heter Emfas. Det är ett B2B företag som jobbar med företag som har företag till kunder. Jobbar mot Eniro och deras hemsida. Från och med nu så har vi bytt namn till Eniro Pro. Roligt jobb dör jag kommer utvecklas till en bättre säljare. 
Jag har redan kommit igång med säljandet.
Sedan så rullar allt på som vanligt.
Orka har fyllt år.
Jag har fyllt år
Jag läser för ungarna varje kväll
Jag och Uki fick åka till Storlien för att hjälpa Alf hem. Han åkte upp med sommardäck i slutet av September och sen blev han fast i 2 dm snö. Så vi fick åka upp med vinterdäcken och hjälpa honom hem.
Alf har alltid tungan rätt i mun när han gör saker...
Jag, Roger och Orka har varit på vår första utlands resa. Vi lämnade tom EU och Alf fick äran att följa med oss
Å dom här ögonen. Förstår ni hur otroligt vacker dom är *mmm*

Sedan har vi bara haft det mys med familjen
VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV MED DESSA MÄNNISKOR RUNT MIG

Känner mig orolig inför framtiden

Jag kan inte undgå detta inlägg när jag känner mig berörd inför mitt val inför framtiden.
Man kan läsa idag på Aftonbladets hemsida om hur Örnsköldsviks sjukhus gör drastiska förändringar för besparingar och dom tar bort 12 av 15 på BB avdelningen (läs mer här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5902070.ab ).
Från och med nästa vecka får man, efter förlossningen, stanna 6 timmar sen ska man hem. Jag håller med de dom skriver i artikeln. Snacka om att första gångs föräldrar kommer bli hårt drabbad och en mängd av förlossningsdepression kommer anmälas inom kort i kommunen. Så klart kommer dom ta varje fall unikt och eventuella komplikationer kommer förmodligen sluta med att personen i frågan får stanna ett tag längre men annars. Där förlossningen gått bra där mor och barn mår bra så blir man erbjuden telefon jour när man behöver hjälp.
Jag förstår inte vad man tänker på. Detta är en av dom viktigaste ögonblocken i livet och dom gör det värre än vad det kan vara för vissa. Jag förstår inte vad dom håller på med, dom gör det inte bättre för dom blivande föräldrarna genom att pressa dom som dom gör. HALLÅ!!! Ska det inte vara en positiv upplevelse med lugn och ro och en stabil och stadig början av ett underbart livs början till ett älskat barn? Nej dom gör allt så tajt som möjligt. Här ska man se till att kläcka ur sig ungen så fort som möjligt och när man ser att allt är stabilt och bra så ska man hem så fort som möjligt. 

Ne ja blir förbannad. Men jag är glad att jag har den sambo jag har idag. En sambo som jag känner mig så otroligt trygg med, både fysiskt och psykiskt så jag vet att den dagen det kommer för oss. Den dagen vi ska utveckla vår familj så har vi tryggheten hos varandra och vi kommer hjälpa varandra om jag får åka hem efter 6 timmar. Han kommer finnas där för mig lika så att jag kommer finnas där för honom.
Ne ja förstår inte vad dom tänker med i Örnsköldsviks Kommun. *Emma är arg*

En härlig helg

Jag tänker bara prata om MIN söndag. Fast de var ju inte riktigt min söndag, den var ju förra helgen. Men min födelsedag blev framflyttad för jag ville fira min födelsedag med ungarna.
Vaknade på morgonen och det blev film i sängen med hela familjen. Inkl hunden så klart!!! Sedan frukost framför tvn med en massa mys och fick då presenterna av familjen. En massa välbehövliga kläder, inträde till relaxen på badhuset, en kärleksbok och en super söt nalle samt en massage kula till min rygg. Sedan var det te å fixa tårta till gästerna som skulle komma efter 13. Å där stog dom alla strax efter 13. Ett gäng jag älskar och uppskattar högt, synd att Nea inte var med. Fick fina rosor och choklad av Micke och Sandra. Ett fint halsband av Nea, Ola, Jenny och David samt penslar till mina byggen av Zedda och Jenny. Tack alla för att ni kom *älskar*

Sedan for dom vid 15 och vid 16 kom nästa gäng. Först in genom dörren var Jenny, Jens och kusin Elin. Av Elin fick jag en mössa samt ett välbehövligt schampo till min förbannade hårbotten som inte är så frisk. En PEZ *mmm* av Jens samt kläder av Jenny och Jens. Sedan kom Mormor och min morbror Agge. Av mormor mormor fick jag en bordsblomma och kläder och av Agge fick jag ett presentkort hos min frisör och en bio check. Sedan kom svärmor Maude, mamma och pappa. Av Maude fick jag en efterlängtad perkulator och av mamma och pappa en massa kläder.
En dag med massor av folk som jag älskar. Fullt ös hela dagen och de gillar jag. Tårta i massor och god middag till kvällen. Tack alla för att ni kom!!!
Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska in till stan och gå med Taxen i högland tänkte jag. Sedan blir det lugn och fin med verum hälsofel.
Har lämnat bråkbarnen idag på skolan så det bli en lugn vecka. Guses vad dom har börjat bråka nu för tiden. *oj oj* Vad gör man åt dom?
Ha de bra så länge!!!