En vecka

Ja ha. Då åker man snart...EN VECKA! Galet...då ska ja äntligen få träffa Milla. *tycker om* de ska bli så galet roligt.
Men först ska ja på lite andra äventyr.

Åker ner nu på onsdag med Jenny till Borås. Där bor hennes föräldrar och där ska vi vara fram till på Fredag.
På torsdag åker vi till Göterborg där jag ska få se hur Peter och Li bor. Gu va roligt att för de första, se hur Göteborg är, sen att få se hur Peter har de där nere. Galet roligt. Sen tillbaka på Torsdagkväll för att sedan på Fredag åka till Oskarshamn. Där har Jenny en kompis vars unge ska döpa sig. Då blir de fest i Oskarshamn hela helgen. På SÖNDAG! *nervös* så åker jag till Ed för att träffa min ÄLSKADE Milla för första gången. Och mitt i allt så har hon "några" extra djur hos sig då. Så det blir 7 fyrfotade och 2 galningar på två ben. Rena rama Psykhuset.

Sen åker jag hem så jag är hemma på onsdag morgon. Så en vecka blir ja borta å det ska bli så skönt att komma bort från allt ett tag.

Ja. Och ni, tack för i helgen. Ja överlevde den och de va TOK TOK TOK skoj.  : D

Ja älskar er verkligen...ja gör de!

...

dagarna går men inget händer. allt står stilla och ja vet inte varför.

Förlåt. Strul strul

Ja. de blir mindre och mindre skrivet här. förlåt men allt har sin förklaring...som vanligt.

Ja. Känner mig inte på topp just nu. Inte ett dugg...lite därför ja ligger lågt. Sen allmänt, dåligt me bilder också men nu har ja några att komma med.

Min älskling har fått en aktiveringsleksak som hon bara älskar. Hon är inte rädd för den här som hon var med den tidigare, de var en tärning. Ja som sagt. hon tycker om den, är bara lite små rädd över att hon biter sänder den snart. Hon har ännu inte fattat att hon ska snurra på den, inte bita på den. *koko*

Ja här kommer då lite glädjande bilder...*murf*


ett dygn med Tore the Tord

Ja. Hämtade Tore på torsdag morgon, Lina och Jonas är borta över veckan så då passade ja på att ha honom ett dygn. Och bra och roligt va de!  : D

Har kommer lite små bilder från vår promenad på berget. Stundvis var Orka så otroligt less på Tore att hon visste inte vilket håll hon skulle hugga...ja du märker...



Ja...som ni ser är Tore en terrorist och kan göra gamla tanten Orka riktigt galen...


Ha en trevligt helg om vi inte ses!!!

I will never be with you

My life is brilliant

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.
She smiled at me on the subway.
She was with another man.
But I won't lose no sleep on that,
'Cause I've got a plan.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause Ill never be with you.

Yeah, she caught my eye,
As I walked on by.
She could see from my face that I was,
fucking high,
And I don't think that I'll see her again,
But we shared a moment that will last till the end.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful it's true
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
I will never be with you.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
There must be an angel with a smile on her face,
When she thought up that I should be with you.
But it's time to face the truth,

I will never be with you.


Måndag, tisdag, onsdag, torsdag...ä va fan

Ja dagarna gå som sagt...som sagt.

Måndag. Gick in till stan (igen) Har kommit på att de är ganska härligt att gå in till stan. Sen gratis buss hem  ; ) 
Tog de bara lungt sedan resten av dagen.

Tisdag, jobbade. Hade en tok glad hund när ja kom hem. När ja slutade var och kollade lite priser på vad det kostar att hyra ett flyttsläp under en dag. Ska hjälpa helen att flytta på fredag.  : D  Sen på kvällen for ja förbi henne och hälsade på. Drack lite Te och surrade. Livet är som lite små jobbigt ibland...för de mesta...ibland. *suckar lite* Hon är underbar iaf, lika så dom man jobbar med. *ler lite lätt*

Ja å så va de idag, Onsdag. Jobbar hel dag så min älskling får vara med syster. Ska hämta henne sen när ja slutat hos Jensa. Sen blir de lungt ikväll. Ändrade planer. Ska hämta Mister Tore i morgon, dåren. Han ska vara med mig och Orka på torsdag och fredag. Fan va vi ska röjja.

Tack å Hej hej hej hej hej

Helgen över...

Ja. Jobbade lördagen. Fan va roligt de va. Helt underbara brudar man har på jobbet. Och du Helen, har du hittat tantens löständer ännu? ; )

Efter jobbet var de till att stapla sig till Zedda för att sätta sig i bilen upp till Ume. Sov hela vägen upp, skönt. Sen va de fin middag hos folket! Tack så mycket för helgen alla vännen. Hade det super trevligt, vi ägde ju heeeela Rex *haha*

Sen på söndagen var det till att bege sig hem. Mys mys med hunden. Har trimmat och klippt hennes klor så hon är i topp nu min älskling.

Sen det man INTE får missa. Min älskling är ju på tv ikväll!!! I en av Wallanders filmer som heter Byfånen. Hennes artistnamn är Gretel och hon är en söt liten rackare som på slutet sprängs. Men de är ju bara på film!!!

Ja va händer i veckan då...ja har inte en aning. Kolla in lite senare och se ; )

Ledig fredag?

Ja så blev det. Skulle igentligen jobba idag men ack så blev de inte.

Tog en skön, mycket skön promenad till stan med Theeeee Dooooog. Skönt som sagt.
Strax innan två lämnade jag henne på mammas jobb för att sedan gå vidare för att fika med mormor och syster. Mysigt. Älskar verkligen min mormor. PANTER TANTEN!!! *skrattar gott*

Ja sen strosade jag runt lite på stan själv, hämtade hunden och gick till Jenny R. Kollade läget väntade på att Zedda skulle sluta. Dom var så rara så dom körde hem mig...för ja hade så tungt att bära *asg*. Tack så mycket!!!

Ja nu då? Sitter med en kall öl i handen, en mysig hund och lyssnar på Flogging Molly och blir hög på vibrationerna från högtalarna. GÖTT!

I morron ska jag jobba. Skönt och skoj. De blir brudarnas dag  : D  Gu va mysigt och roligt vi ska ha det. Sen på kvällen verkar de som att ja ska till ume *förvånad* ja vi får se vart allt slutar. Ja kanske gör en Ume i repris...Åker cykel med Liiemannen igen. Skulle va roligt för han va trevligaer än man kan tro. Fin kille de där.

Jaja. Ses senare alla fyllon!

Stoooor besök

Ringde tidigare idag till Jonas och hörde om han vill följa med på en långpromenad med mig och min bättre hälft. Men då var han inte i stan men insisterade att jag skulle fara och hämta Tore och låta dom springa av sig. Sen bara för skoj skull, se hur Tore beter sig när han är med mig. För de kan ju hända att ja har honom över något dag eller fler. : D

Ja och här kommer det då några snygga bilder på dom två. : D



Ja...bilderna här ovan föreställer allt från två livliga hundar till två utslagna monster, en tok busig Tore och en tråkig Tant  med namnet Orka. Dom är två roliga filurer...

En mycket välbehövlig...

...dusch...å vad tycker hon om det...NOOOOO!!!!!!





Dagen D

Godag!

Igår jobbade jag. Kort dag men roligt var det. Kom hem och började med det stora projektet att rädda min dator. Måste formatera och ominstallera allt på den. Köpte tio dvd skivor och trodde dom skulle räcka till det jag har på datorn men HA så fel ja hade. Behöver MINST 20 till för att allt ska få plats, och det enda jag sparar då är musik och mina bilder, sen ska allt bort.

Nu snart ska jag och Orki ta en promenad in till stan. Hon ska få smälta maten först, då ska vi hälsa på på jobbet, ner på expert och köpa ner skivor sen ta bussen hem tänkte jag. Ska höra med syster om hon vill följa mig hem. Älskar henne mest av allt!

Ja annars då. Har fortfarande ont i min nacke, längtar till sommaren, saknar Brazilien som FAN. Vill i allmänhet att dagarna bara ska gå.

Puss å ses senare!!!

------

Nu har vi kommit hem och ja har bränt en massa skivor. DRYGT. men nu är allt sparat. av 30 skivor har jag 4 kvar...dvs. ja har brännt 26 skivor, dvd skivor med 4,7 GB i varje. Daaam va mycket jag hade på min dator. Nu är de till å lägga in nytt i den. Skrota, formatera och ominsalera allt i dumburken.

Senare kommer Sir Zedda och ska bli kippt. Jenny, ja håller tummarna ang jobbet ; )

Puss puss

Vänner...

Riktiga vänner växer inte på träd



Love Ya All

Lördag och Söndag

Har haft en tok skön helg!

De blev ingen Dansmara på fredagen men de gör inget. Åkte till Zedda och blev lite smått onykter. Övade lite på dansstegen med honom och de gick som de gick *asg* Ja och Orka sov där och de va najs. Kändes inte så roligt att gå hem den där tiden.
Lördag...Rensade Zeddas garderob...snacka om att han inte har nå kläder kvar. Men va fan, ut på stan med kortet i Emmas och Jennys hand så går de lätt att lösa  : D
Skulle fika på stan med Jenny, David, Zedda å ja men de va tok fullt överallt så vi köpte hem och brak fikade hos Zedda. Trevligt trevligt. Å gott va de! Sen sov ja ett tag på soffan. Fan va skönt de va. Sophie Zelmani i öronen när man somnade. Skönt! Saknar det...Den åt vi Taccos. Alla mina älsklingar va med! *tycker om* Micke, Sandra, David, Jenny, Zedda och Orka. Alla ja älskar och som ligger mig nära om hjärtat. De var bara Ola och Linnea som fattades. *saknar*

Sen innan ja skulle åka till Emelie så hade jag startat bilen så de skulle vara lite värme i den när ja skulle åka. När ja kom ut typ MAX två minuter så har den gått i baklås. Bilen puttrar på, full värme och musiken som dunkar...och jag kom inte in i den! De va till att låna mickes bil *tack för lånet* åka hem till mor och far, hämta extra nyckeln, åka tillbakak till stan, låsa upp och stänga bilen. Ja måste kolla upp de där låset. *galet*

Sen på kvällen va de tok röjj. Åkte till Emelie vid halv nio. Vid halv tio tio var vi på parken å då va de till att börja dansa och roligt va det! Tycker om de där, de tråkiga är bara att man får ofta känslan av en köttmarknad. Alla står där på rad, väntar till att nån ska komma och bjuda upp. Killen kommer fram, tittar på mig, tjejen bredvid, tittar på mig och väljer den snyggare. Dvs. inte mig känns de som. Men va fan, man ska ta allt med en klackspark. Ja är KUNGEN på att dansa iaf  ; )

Träffade min älskade Farsa. Tycker om dig! Hoppas du vet det! *pussar* Han är kung på att dansa. Roligt att dansa med också. En dansmara utan honom är ingen dansmara! Tack tack tack för igårkväll alla!!!

Idag låg ja och hunden i sängen till ett. Skönt va de. Mys hund man har.

Har även snackat med Milla. Hon har ÄNTLIGEN fått sin barras tillbaka. Och så lägenheten. Ska bl så skoj att komma ner snart och hälsa på. Vara med henne och djuren!!!!!!!! *galen av längtan*

Nu ska jag ut me hunden. Lägger upp lite "då" bilder på henne och mig. Vi är ju sååå söta.  : D








Vad dagarna går när man har tråkigt

Ja du. Nu har jag haft fullt upp med att göra inget ett tag. Tyvärr har de inte blivit så mycket kort på slutet. Måste börja ta med mig kameran lite överallt känner ja.

Ja vad har jag gjort nu dom senaste dagarna. *tänker* ja vet inte. Degat och latat mig.

I onsdags var vi som sagt i Umeå. Hämtade David och Jenny, shoppade bestick, brallor och skjortor till Sir Zedda. Han behövde det! Och skoj va de. FEEEL!!! *moahahaaaa*

I Torsdags vad jag hos Vivi och hjälpte henne att kolla på kameran. Hon hade lite små problem med den. Så Orka fick, för första ången, springa i skogen med Kylie, Kayla och Shakira. Sen fick hon stanna i bilen medans jag var in en sväng och hälsade på små vovvarna. Dom är ju sååå söta. Kolla in på hennes hemsida
   http://www.nowahills.com

Sen åkte jag dirrekt till syster och färgade håret på henne. Mört och fint blev det tydligen (såg inte det färdigt).
På kvällen var jag med jobbet på WooDoo med SonyEricsson med gratis dryck och tilltugg. Satt och surrade och gjorde nått?!? Synd synd synd som fan att man var nykter. *morrar*

Var även ner till granne och kollade på deras nya tillskott som snart kommer åka därifrån. En Vit Herdehund som var lite föööör mager hos sin tidigare ägare. Men han har dåliga höfter så dom ska själa honom vidare till ett bättre hem.  : D  Men fan va stor han var. *galet*

Ja så nu sitter ja på jobbet. Ska danska hela natten LÅÅÅÅNG! Skoj ska de bli!