Vart tar man vägen...jo bort

Ja...vart tar man vägen när den jobbiga dagen kommer? Det är inte hunden som är problemet utan hör å häpna, det är jag. Huvva. Jo ja åker till Fjällen med dom ja litar på, dom som känner mig. Men åter igen måste ja säga att de är jobbigt att lämna han som gör mig lugnast och har sett dom sidor av mig som ingen sett. Det tar på en...huvva.
Men nån gång måste man vara borta från varandra under en längre tid och denna tid är just nu. *suckar* Men hallå! Du ska ju åka bort i månader om ett tag så va fan hur har du tänkt dig att ja ska klara mig då da?!?!

Ja just nu så har ja packat och är klar för att åka när vi nu ska åka. När när när? Ja vet inte...Har gjort tacco paj som vi ska äta till middag...äta? ne inte jag inte, ja klarar mig till februari. Sen för och efterrätt till nyår. Hoppas de räcker bara. *tänker efter*

Ja vad mer ska man säga. Vet inte om ja kommer skirva nått nu under nyår, förhoppningsvis. Ska smuggla med mig pappas trådlösa internet. *fniss*

Men för er som INTE läser min blogg så önskar jag er ett förj***igt ont nytt år med mycket pest å pina. Och till er som läser min och Orkas blogg (ni är ett tantal kan jag se så ge er gärna till känna...) önskar vi er ett gott nytt år med nya framsteg i livet.

Pussar och Kramar E & O

Jul och allt som kommer efter...

Ja jävlar vad man har ätit nu. Nu klarar man sig till februari.

Julen har kommit och gott, va en skön jul, lugn och skön med folk ja tycker om. Julafton startade med jul frukost med älskade. Mor, Far, Syster, Jens och Roger. Roger fick träffa mormor och morbror för första gången. Då va de avklarat  ; )
Roger åkte vid 13 snåret till hans mor för att sitta där och umgås då tog jag en power nap och de ångrar jag. När ja vaknade hade ja sån klåda på kroppen så hej hej hallå akuten här kommer jag. Så där satt ja några timmar för att äntligen få kortison och nått som riktigt är klådstillande. Så nu så kanske man får Roger att sova på nätterna.
Senare på kvällen tog jag och Orka en promenad till Roger och gänget som satt där hos dom, bl. barnen. Satt där och surrade till de att vi tog bilen hem för att sova. Gach va trött man va då da. Har varit allmänt trött nu på slutet.

Torsdag så klädde vi julgranen. Hade tänkt göra det på måndag men det blev en konstig måndag *vill inte tänka tillbaka på den* Senare på kvällen va det fest hos Zedda med gänget. Roger jobbade nere på Liquid. Ja å fylla blev det...*gach* Det kan Roger insämma...Men roligt va det.

Fredagen, ja va hände då...Ju just ja. Kusin träff med respektive. Synd att Conne och JM inte kom.  : (  Men Peter, Elin, Tomas, Jenny, Jens, Roger och ja va där. Vi skulle vara där 11 och vi vaknade tio i 11. Huvva va de va te å slita sig från sängen och sen vidare. På kvällen va de middag hos mormor utan Roger och barnen. Satt där och surrade och ha de det små mysigt.

Igår så tog vi det lungt, jag och Orka va på en tok mysig promenad i skogen här. Det är fint här ute bara man tar sig till å gå. Måste börja komma igång med Orkas kondition just nu känner jag. Hon kan börja röra lite mer på sig nu utan att de gör något. På kvällen va det dubbelbokning. Middag hos Rogers mor med bihang. Och sen planering hos Jenny inför den förbannade nyår.

Så till veckan blir det fjällen för min och Orkas del. Vi åker nog på måndag em. och kommer hem till Fredagen. Hur ska man klara sig utan den människa som gör mig tryggast när jag mår dåligt. Han som har sett dom sidor av mig som ingen sett...och han ska jag vara utan på en av dom två värsta dagarna på året. Vill inte tänka mig hur de kommer bli...men ja har mina älsklingar som tar hand om mig och som känner mig lika väl. Älskar er  *puss*

Ne nu ska jag ta en snabbis med hunden, kanske man får med sig barnen och sen ska vi in till stan för att äta och hälsa på Roger.

Ha de bra till vi ses nästa gång. *Puss*

Förlåt

Ja har verkligen varit dålig nu på att uppdatera men ja har inte vetat vad jag ska skriva. Veckorna har varit upp och ner, ett helvette ibland och ljus som en sommardag ibland.

Roger sitter just nu på en jobbig plats, önskar att ja kunde vara med dom där nu men ja får nöja mig med att finnas med i tankarna. Och finnas här för honom sen. Innan Roger åkte tittade han mig i ögonen och sa "Jag ska just nu åka på min bästa väns begravning..." Han ska inte behöva säga något sånt...önskar det hela va ogjort och allt som vanligt, men de kommer det inte att bli...*gråter*

Ja igår så va det middag hos mor och far. Roger fick träffa mamma, pappa, syster och jens. Han skötter sig bra *ler* och ja tror dom kom bra överens de där packet.

I veckan är jag ledig, har en del saker som händer nu och ja ser framemot allt tror jag, förutom idag då...

I morron, middag med Roger och hans gäng. Onsdag, julfrukost med familjen + Roger  : D  Fredag Kusinträff med respektive och fredag kväll middag hos mormor. Vet inte ännu om Roger följer med dit eller hur det blir. Vi har barnen den här veckan så vi får se hur det slutar.

Jobbade igår på Liquid. Kul men fan att de blev så lite folk. Dumma snorungar som står ute och super än att gå in i värmen och ha kul istället.

Ja nu ska jag fortsätta att jobba, håller på med förköpsbiljetter till helgens bravader.

Ses senare eller nå sånt...Kramar

ja så sitter man här

En vecka efter besked och de känns fortfarande overkligt. Vet inte vad jag ska säga, finner inga ord. Vet inte vad jag ska göra åt saken, vad jag kan göra.

Ja vill inte mer än att finnas till men ja tycker att de inte är tillräckligt. Men vad mer kan man göra än det man gör? inget...tills det att det kommer något från andra sidan.

Lördagen va nog dagen de brast för mig, fast åt andra hållet. Det va så fint med ljusen, folket, stämningen. Det va fint och ni alla har gjort det fint, starkt av er att finnas där och tala för oss alla. Och ja älskar er alla mina vänner som finns där när ja behöver er, än fast ja inte vet av det själv.

Och till dig. Du vet vart ja finns, du behöve bara vinka...

Har inte mycket att säga mer just nu...dimman har börjat lättna men den finns fortfarande kvar...

Jag vill inte tänka längre

Gårdagen, det är det enda som finns i mitt huvud.

Ett samtal från älskling, ja hör på en gång att nått är fel. Det ÄR jätte fel, helt overkligt. J är död och de gör fan ont när ja tänker på det. Huvva...Släpper allt ja har i mina händer och åker från jobbet hem till Roger som inte var där. Bättre att vara hos honom och vänta där än att vara någon annan stans. Ja vill finnas där för honom när han vill det, sen behövde jag vara själv. Det behövde jag...
J har jag jobbat med under några år, han har hjälpt mig när det gäller jobb lika så som jag hjälpt honom. Han var en som man pratade med på stan om man mötte honom eller som man i all hast stannade upp för man ville se så han hade det bra.
Det är lite annorlunda för Roger som gör det jobbigt för mig också. Han har mist en av sina bästa vänner. Och där det gör ont för Roger, där gör det ont för mig.
Roger kom hem 2 inatt. Sen pratade vi till min väckarklocka ringde kl 04:30 och ja skulle upp på jobbet. Vad fan gör ja på jobbet tänker du nu...Ja hade inget annat val än att åka dit. Bättre att jobba några timmar och vara en Zombie på jobbet och sen åka hem och göra nått, än att ligga i sängen och inte kunna sova, hålla Roger vaken och bli tokig. Så med ingen sömn i korppen åkte ja till jobbet och bara va...tänkte och va. På samtalet idag så vet ja inte vad som hände. De senaste dygnet är bara en dimma, ja vet inte om ja vill att det ska klarna.

Det är skit jobbigt just nu. Fy fan och ja känner så otrolig sorg över dom närmaste sörjande samt alla andra som bryr sig.

Du J kommer vara otroligt saknad här i stan, i den här sidan av livet. Men vi ses senare J. Du har fått din sömn nu...

R.I.P *fäller många tårar*

En dag

Gårdagen vill ja inte prata om.

Men söndagen *ler stort* Det gick åt 10 paket med färdig pepparkaks deg, nått kola socker, fyra fem paket nonstop, ett paket med florsocker å vad blev det av detta...Jo!!! Ett pepparkaks slott. Emma och Roger var i hemlen heeela dagen. Gu va skoj de va å baka. Inte nå färdiga satser utan noga uträknat själv hur stort de ska vara osv. Roligt och ungarna blev nöjd. Ja återkommer med bilder senare. Har lite svårt att ladda upp bilder just nu men de kommer.

Annars, ja tampas med min allergi som ja får när ja är hos Roger *gråter* Vi måste komma fram till vad det är för fel. Å vi ska lösa de problemet annars jävlar. Känns jobbigt att inte kunna vara med älskling när man vill.

Idag har ja jobbat. Det är ett så roligt gäng ja jobbar med. Tycker om dom flesta som man umgås med. Ja tar stadiga steg frammot och utvecklas så jag kan göra mer och mer på bygget. Så ja inte sitter och bara märker kabel, dom behöver ju hjälp på annat håll också ju. Det blir nog jobb där på Lördag, lite extra pengar.

I morron ska jag första lämna Orka hos Jonas och Tore under eftermiddagen. Kl 15:30 ska bilen vara på verkstan för att kola upp ljuddämparen som är trasig. Sen på kvällen ska jag och Orka ut och gå med Anders och Gino så dom får springa lite. Orka måste komma igång med allt nu, hon har de så tråkigt.

Var ner till grannen i gårkväll och kollade in dom två nya stjärnorna. Nu har dom 5 Vita Herdehundar hemma *avis på dom som fan* Ja vill också ha en Vit Herdehund nu. Ja vill ja vill ja vill!!! Förhoppningsvis kommer de inom sin tid.

Ja är lycklig och TOK kär. Så ni vet det.  : D Ja har inte träffat någon som honom, aldrig känns som ja känner för honom för någon. Det här är nå bra som händer med mig, med oss. *ler stort*