Orka min min Orka

Ja har planer för oss *ler*

Tvätta tvätta tvätta

Har jobbat idag å är tok slut på.

Har dom senaste kvällarna gått runt sjöarna å galet va gott man sover nu för tiden då da. Skönt måste man få säga. Så nu ska ja ta i tvätta bilen å sen ta en långa med Jenny (borås). Ska bli skönt!!!

Hur tänker folk?

Promenad...vad säger man

Guses va skönt det är att prommenera. Igår kväll så gick jag runt sjöarna med Cissi. *tack vännen för sälskapet* Å idag blev de en för mig sjväl. Har kommit på nu att de är ganska skönt att gå...när de är bra väder dvs. MEN min stora fråga...Varför måste man hejja på folk heeela tiden. Ska börja ha på min solglajjor så man slipper se på dom där sakerna som stör. Ja vill ju vara för mig själv men de går som inte när dom verkligen söker ögonkontakt. Finns det en skriven regel på att man måste hälsa.

Orka har blivit dålig igen. Men fick ganska fort medecin så de ska bli bättre nu. Ska köra kuren lite längre nu så de blir bra.

I söndags så var vi i stugan ett gäng å grillade. Mysigt var det. Tack alla som ville följa med och gjorde det :D

Lägger upp lite bilder från kvällens promenad och från grillningen i söndags.
Ha de gött så länge!!!








Länge sen nu men...

Ja...som sagt.
De va länge sen nu men ja har haft de lite upp å ner. Sen har ja inte haft nån dator *arg*

Vill så gärna ha en bärbar med trådlöst interenet. Men de blir väl kanske när man börjar skolan...JAAA appropå skola. Ja har nu skickat in min ansökan till skolan i Ume. Så de är då bara te å vänta på svar. Typ vid midsommar...kanske...  : O

Ja. Nu blir det nog lite mer skrivande häär. Återkommer senare ikväll med en RASANDE nyhet. *mutter*