Helg och ledig vecka...suck

Tack alla älskade för helgen. Ja hade sååå roligt och ni förstår inte hur mycket ja uppskattra den hjälp ja får av er. *älskar*

Ja de blev mång kamp, höghöjdsbana och en massa fest på kvällen. Hoppas du fick en underbar dag Sandra. *kramar om länge*

På söndagen så var det ut i skogen med er. Följde med grannarna på grill med sök och allt som hör till. Roligt att få träffa Pontiac (brun labbe hane) och en Risen. Se hur dom jobbar.

Ja...Ylva söt har kommit hem från Brazilien. Snacka om att ja kan surra med dig i timmar. Skönt å ha dig hemma. Vi kommer nu ta igen alla timmar vi tappat under dom här månaderna som gått. De måste vi göra.

Ja vad mer har hänt. Ja vet inte. Seg dag idag tror jag. Har varit i stan med Helen å käkat lunch. Hon har gjort en tatooo å galet snygg den va då da! Vill också göra en nu snart. Så nu är de till å googla å ta fram ett förslag å se om nån kan förverkliga en av mina två drömmar. Det ska bli en litet memory av morfar. *saknar* Får se om man lägger upp lite förslag här så får ni dömma.

Lägger ut lite bilder som tagits i helgen å nu å då.

Ha de!!!


Villken brud!!!

Måste säga va duktig hund man har.

La ett spår till henne under torsdagen som vi tog upp under eftermiddagen. Det är första gången som jag lägger på öppen mark, dvs. ängar och små skog. Mitt i allt så ville min granne anne-li följa med och se hur hon jobbar. Å va stolt ägare man är nu då da. Hon skötte sig super bra. Ett ställe virrade hon bort sig men tog upp spåret igen och kom in på rätt bana.

Ska ta med min kameran nästa gång så får ni se hur hon jobbar. Rolig är de. SUPER ROLIGT

UNDERBAR HUND!!!

Skulle vara roligt

Såg hos en bekants blogg att h*n bad om att dom som läser bloggen, gör en lite komentar. Skulle vara tok roligt och se vilket folk de är som är ute och kikar. Kanske jag blir mer effektiv då så ni får mer att läsa om. Så lägg en komentar så får ja se vem du är som läser...

Hoppas ni annars har en bra dag!!!

Helgerna går och veckorna kommer...

Helgen har gått. De har varit en Ute Livs mässa i stan där man har visat upp en massa uteliv saker. Tält, kläder, prylar, fiske saker allt möjligt. Trevligt var de å strosa runt där. En massa föreläsningar var det också med bl. Ola Skinnarmo och Renata Klum...nån ting. Hon är/var gift med Göran Kropp. Min stoooora Idol. Älskar den mannen.

Ja har bara tagit det lungt i helgen. Var på middag hos grannarna på lördagkväll. Tog det ganska lungt. Var chufför så de blev inte nån fet fest eller så.
Mormor har sovit i stugan å helgen så vi var förbi på lördag kväll å hälsade på frun. Hon har det så bra där ute. Bra att hon har de där stället att se framemot när de blir vinter och kallt.

Har bestämt mig för att ha ett eget lite land i sommar. Ska plantera en massa blommor där som ja ska bl. sätta på morfars grav. *älskar* De ska vara min och Orkas odling.

Grannen har kommit tillbaka från danmark med en vit ullboll. Å va söt man kan vara! Ja vill också ha en söt vit ullboll. Fast en hane då  ; )  Han kommer nån gång i framtiden har ja bestämt. Snart hoppas jag  : D Vill så gärna ha ett monster till nu så ja blir tokig. Är nästan de enda ja tänker på nu för tiden.

Ja i veckan då. Hade tänkt att tälta nån dag. Vill ut i skogen och bara vara så ja tror ja ska tälta nån kväll. Får se hur det blir  : D Skulle vara roligt och se hur Orka skulle reagera när man sätter henne i ett tält. Bra tror jag.

Ja annars är allt bra. Å nu ska ja och hunden ut å gå hade jag tänkt. Kommer senare med lite bilder på hur fin helgen har varit.

HA DE GÖTT!!!

Ledig dag. Skönt

Idag har ja varit ledig. Små skönt om ja får säga det. Har haft lite små jobbiga dagar än så länge sen här veckan så de har varit en välbehövlig dag.

Degade fram till två. Sen va de promenad till stan. Skönt. Blåste men det var varmt. På vägen hem kom plötsligt en Michel Buble låt in på telefonen. Guses va han är skön att lyssna på. *mmm*

Tänker mer och mer på en andra hund. Ska läsa lite mer om Vit Herdehund och kolla runt på andra kenldar än grannens. Hon har fina hundar hon också men vill som lära känna andra hundar också. Hon har som den utlimata hunden.  : D

Ja. Ska lägga upp lite bilder på allt möjligt. Se å Njuuuut.



BTW ja har ju färgat håret!!!

Vill ha en hund till!!!!

Har börjat komma igång nu med hunderiet.

Började med på torsdagkskväll så följde jag med Anne-lie och Ramona med deras hundar på lite kvälls sök. GALET VA ROLIGT DE VAR!!!!!!!!!!!!!!!
Herda skötte sig tok bra men Bevita ville inte riktigt så henne blir de till å jobba lite mer med. Fixa leker bara just nu å lär sig att dom i skogen är inte så farlig.

Lördagen var det utställning. Min första utställning någonsin och gu va roligt de var. Hund människor överallt!!! Å så fina hundar de fanns där *kär*

Sen på söndagen var det ut me gänget igen. Ut i skolgen kl. 12. Utskick med Orka. Måste träna på de där...*suckar och skrattar lite lätt* Sök med Herda, Fixa och Bevita och sen hitta övning för skoj skull.
Sen va de till å gå en låååång promenad med hundarna. Gu va härlig dag och helg. TACK ALLA!!!