Helgen, veckan och nu helg igen.

Vad tiden går...7 månader, mer än 7 månader. Är så otrolgit säker på mitt val här i livet att de finns inte. Men tiden går och ja tar vara på varje morgon, dag och kväll jag får med mitt nya liv *ler stort* 

Midsommar har kommit och gått. På onsdagen åkte vi till Åsele jag och Roger. Barnen fick vara med mamma den helgen. Torrsdag kväll kom grabbarna å då va de till att mätta 5 st munnar och 8 magar. Dom äter ju som fan dom där grabbarna. Men trevligt hade vi. Och förlåt oss Gud för att vi förstörde bävrarnas dam men de förstörde för Lasse och hans odlings sjö. Vi åt gott, drack gott och skrattade gott. 

 Vi parkerade överst i nya garaget för första gången
Packningen på väg till stugan där vi ska slagga
Orkas nya pojkvän Mogge hjälper henne att hålla i grisörat hon smaskar så gott på
Datan va ju sååå klart med och Uki håller på att lära upp Pitchard Galaxy Online
AngryBeever dammen som ska bort bort
Borta *hehe*

Sen så i tisdags så va vi på Malmön med laFamilia *mmm*


Sen har vi nu fått soffor. Massor av dom!!! 


Mys som fan har vi där i soffan på kvällarna och på mornarna. *mmm* 

Sen en bra sak är att ja ska på arbetsintervju på måndag *ler stort* Hos Djur Magasinet. Av 400 sökande har dom tagit ut 40 st och ja är en av dom!!! Det är ifs bara 10 min intervjuer så de är te å föra ett gott första intryck. Men ja är glad över att ha kommit så långt ja kommit nu 

Nu ska ja fara och trätta bilen. Ha de!!!

God morgon!

Ja va har hänt? Mycket fast ändå så lite. 

Fredag kom RR förbi och åt middag. Tacco kykling *mmm* men kladd kaka till efterrätt som ja och ungarna fixat till under dagen. Sen satt vi ute och drack en massa öl på kvällen. Lagomt rund om fötterna blev man iaf *skrattar* La mig ungefär vid ett tiden den natten. 
Lördag tog vi det lugnt. Var ute lite med ganska bra väder. Hade Bamse här en stund. Mys hunden. Va ut och gick med ungarna och han. Sedan vid15 tiden åkte jag till stugan för att träffa Jan och Birgitta som är uppe i stugan från Gävle. Dom är så gulliga dom där två. Sen på kvällen va de tänkt att de skulle vara tok fest här hemma men alla var så bakis efter fredagen så de blev en lugn kväll och äntligen fick jag somna med Uki *mmm* Älskar denna karl. 
På söndag så ringde telefonen det var ungarna. (Vi åkte och lämnade dom hos farmor så dom inte skulle ha så tråkigt på lördag när vi ev. skulle bort på fest) NÄR KOMMER NI?!?! var det enda man hörde i telefonen. En halvtimme senare ringde det igen och då satt LaTanya på andra sidan och tok grät. Hon saknade mig och Uki. Så vi packade våra små saker och åkte dit för middag och så blev det. 
Ja dåligt väder har de varit också. Huvva. 
Idag lämnar vi ungarna till mor deras  ; ( Längtar till dom kommer tillbaka nästa vecka. 


Mina ärkerfiienden!!!

Ja dom där jävlarna! Dom håller på att bygga bo i vår skorsten!!! *mutter* Och ja som gillar dom minst nu när det är häcknings period, dom blir så aggresiv nu.  


När man går utanför dörren här måste man göra sig så stor som möjligt och gärna ha ett paraply till hands så man kan slå till dom jävlarna när dom kommer fööööör nära. 

Igår mådde ja inte bra. Både psykiskt och fysiskt  : /  Hade nog migrän eller nått. Kände mig otroligt bedrövlig, nästan barnsligt bedrövlig. Men idag vaknade jag pigg och alert. Men känner ändå att de är inte 100 % växel i. 

Har just kommit hen från stan. Jag och Michelle har varit inne i stan och lunchat med Jenny. Sedan gick vi på stan för att kolla på rengställ till dom båda. Och när vi stod i gallerian så plopp så va han där. Mannen i mitt liv och dom två älskade ungarnas far *ler* Så de slutade med att vi satt och drack kaffe tillsammans och Michelle fick juice (hur de nu stavas). 

Så nu sitter vi hemma och ja ska till och bråka med arbetsförmedlingen och skriva in mig där. Väntar på att LaTanya och sötsaken ska komma hem så vi får äta Pankaka *mmm* 

Ha de!!!

Du är saknad om kvällarna

Du är verkligen saknad om kvällarna Uki när du lägger dig sent. Lite för sent ibland  ; )  Men du är saknad!!!

Idag klev jag upp med en TOK huvudvärk. Förmodligen från ett virus som inte vill sova och stör resten av huset å så somnade jag i sacco säckarna. Lite kenpis sov stil. Orka är den enda som sover SKÖNT i dom där och hon är expert på de. Snarkar som en tok *ler* 

Sedan kl 10:00 skulle ja vara inne i stan för att kolla upp min rygg och axel igen. Axeln är ganska bra nu, ska börja träna nu igen och komma igång. Ryggen va de mer fel på. 
Han värmde upp 

Sen satte han nålar å fan va ont dom gjorde idag!
Sedan så knäckte han till min nackeoch rygg ordentligt. Så nu dröjer det nog ett tag innan jag åker dit igen. Ska gå till Nea så får hon underhålla min rygg lite nu och då. Min rygg är inte kry *skakar på huvet* 

Ja nu är de te å sätta sig och jobba. Känner mig inte motiverad till de med huvudvärken och allt. *mutter* Men de går bara lov å gå...

Ha de gött!!!

Hur fan ska man få bidrag?!?

Var in till ett ställe idag för att söka bidrag till en instruktörsutbildning nere i sthlm som garanterat kommer ge mig jobb. Men dit skulle ja inte vända mig för att få någon typ av ansökan. Gick sen till Arbetsförmedlingen som stod där som ett fån och började snacka en massa jävla starta eget utbildningar och informationsträffar. Men hallå!?! vart nämde jag att ja ville på en informations träff med en massa andra puckon?!? 

Jag har iaf nu beslutat mig för att låna till min utbildning så den blir av nån gång. *mutter* Så de blir te å pendla ner till sthlm en gång i månaden. Ska försöka överleva *puhu* En helg utan älsklingen min. Men det får bara lov att gå!!!

Just nu sitter ja och är TOK trött. Vill bara lägga mig ner och somna men de blir väl lite väl tidigt för att somna nu.  : /

Kollade igenom en massa bilder gårkväll och hittade denna *asg* JAG VET ATT HON ÄR TJOCK!!! Men hon ser lite små rolig ut...*asg*


Jag kan nu meddela att hon är betydligt smalare brud nu den där Lina.  ; ) 

Nä sov gott på er!!!

God morgon min sjukling!!!

Nu har dom två små virusen kommit hem *ler stort* Har dock en sjuk Michelle (inte så ovanligt) hemma just nu. Host och snor, men hon är piggare. Har sovit ordentligt inatt osv. Slängpussar för hela slanten kör vi på i den här familjen *älskar den* 

Ja just nu sitter jag och skriver ett CV om mig själv. Ska in till StudiePlus idag å söka in på två utbildningar. En startaeget utbildning och en på Hundens Hus. Får väl se om man kommer in på den med bidrag eller om man måste hosta upp pengarna själv. 

Annars? Ja det är bra. Saknar Milla så de gör ont i mig. Vill träffa alla djuren igen och ja vill att dom ska få träffa Orka. 

Ja vi ses senare. Måste komma igång med skrivandet nu...

Ja, ja blir arg...men inte på henne...JÄVLA MEDIA!!!

Så klart det är tragiskt i det som hänt osv. Jag hade blivit fly förbannad om det varit min hund. Men jag skulle aldrig skylla på hunden/hundarna som varit inblandad. Snarare sett över situationen och skyllt på mig och andra ägaren. Men så funkar jag...men då har jag lite mer kunskap än hon i artikeln kanske. 

MEN anledning till alla kommentarer om detta och ämnet (hund attacker) (tittar runt på detta forum och på aftonbladets hemsida) är det delvis tidningens/tidningarnas fel. Varför man reagerar som man gör eftersom man sällan, allt för sällan får en verklig bild av händelsen. Ska man skriva om händelsen ska man se till att ha information om "sakens/händelsens" båda sidor för att det ska bli en rättvis artikel. Som det sällan blir. (det har jag lärt mig i den media utbildning och journalistik utbildning jag har) Det är tråkigt att dom enda som syns i media och som lägger kommentarer som hon säger är dom som har den lägre kunskapen om hundar. Vilket medför en hej dundrandes flod av kommentarer, diskutioner och sånt som jag, lite "idiotförklarar" kommentarer som läggs av dom som har mindre kunskap. Varför hörs inte dom som har mer kunskap och kännedom i ämnet i en artikel som denna, eller alla andra som man läser om lite nu och då. Varför väljer inte media att klargöra saker och gräva mer i ämnen som för en vanlig Svensson är närmare kvarteret än andra artiklar som dom använder 2 veckor åt att få fram säker fakta. 

Jag använder detta exempel i tidningen till agg mot kommentarer i allmänheten, kritik mot media och till dom som inte har kunskap i ett ämne som ligger så många om hjärtat och kunskap. Det är inte det första artikeln jag kan totalt kapat med kommentarer. 

Blev ett lite vimmel av inlägg nu känner jag (ber om ursäkt) men vill förklara min lite dumförklaring av denna brud som inte går till henne personligt utan till media som är dum i huvet...

Jag blir arg!!!

Idag kan vi läsa på Aftonbladet  (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333783.ab) hur en Rottweiler biter ihjäl en vavva blandning. Tråkigt för henne men de var inte bara en rottis som fanns med i bilden utan en Boxer också. Vart näms den i rubriken?

Sedan så kläcker tanten ur sig en ganska så pundad komentar i artikeln...

"Sarah tycker att man borde införa krav på munkorg på vissa hundraser.

– Deras instinkt är att vara aggressiva. Hur lydiga de än är så kan inte människan prägla bort det."


OK. Ska vi ta och lista vilka raser som ska ha munkorg? Kanske den här Sarah ska ta och börja och då börjar hon så klart med Rottweiler, alla kampraser, som folk så fint kallar dom *arg*. Taxar (dom har ju nu, på slutet, klasats som en av världens farligaste hundraser, hur det nu går till) och alla små raser inkl. din lilla vavva blandning fröken där. Men få se nu, för nån vecka/månad sen blev ett barn biten av en golden. Ja då blir det munkorg på dom också = alla retriver raser eftersom dom bygger oftast på den samma "grund" i aveln. Få se nu *funderar*, alla bruksraser eftersom dom tränas inom skydd. Ja vi sätter munkorg på alla raser så vi inte diskriminerar någon. Varför inte munkorg på ägarna också eftersom felet till varför hundarna blir "aggersiv" är ju dom. Se, problemet löst. 


Ja blir så förbannad!!!

 

 


"Go morron. Ärru riktigt vaken än?" NEJ!!!

Ne, eller jo. ja börjar bli det. 

Ja har kommit fram till att slutar man kvällen med att elda i vår lilla eldstad och sen lägger man sig i sängen och "gosar" så sover man förbannat gött den natten. *mmm* Älskar min Uki och hans underbara kropp.  : D

Annars. Kommer få hem en sjuk Michelle. Jobbigt för henne att vara sjuk mycket. Men snacka om att ja saknat ungarna den här veckan som varit. Gach va ja saknar dom och dom kommer till oss IDAG!!! *ler stort*

Jag mitt i allt inte sluta tänka på Helen och Jens. Dom ska få en liten bäth!!! Fan va skoj. *ler*

Jag har en viktig uppgift i de här hemmet. Jag är SpiderBusters. Har en sambo som har en elack fobi för spindlar och min uppgift att avlägsna alla spindlar. Känns bra att man är behövs ; ) 

Nä nu ska ja ut å hänga tvätt. ses senare!!!



Nuuu blev ja lessen!!!

Mina "kära" säger att Bo Kaspers Orkester är inte förns om en månad och de va ju sant!!! *gråter*

Det slutade ganska bra ändå

Gårdagen slutade ganska bra ändå. Kl 17 när vi låg i sängen och gjrode inget kom vi på att ja inte vaknat nå. Så otroligt off som ja va igår och mådde så otroligt dåligt över saker så hade ja inte ens vaknat och klivit upp. Så va gjorde Uki, jo han kom på att vi ska gå på Bio som börjar om 1 ½ timme. Fast vi bestämde oss verkligen för att gå när kl var halv 6. Så de va precis vad vi gjorde. Fast vi gjorde en lite roligare sak. 

Kl 18 var vi hemma hos mor och far för att lämna Orka där. Hon skulle ju ha så tråkigt hemma om vi skulle vara borta hela kvällen så hon fick åka dit. Å inte gråter hon över det inte *ler*
Sedan kl halv 7 satte vi oss i Bion tillsammans med RogerRoger (även kallad RR) och såg på Terminator. Ganska bra film med tanke på att ja inte sett en enda av dom. Den fick O O O st O från Orka (än fast hon inte var med)

Sedan kl 9 var vi på en annan film, Star Trek, som fick faktiskt O O O O O st O från Orka (hon va inte med på den här eller) Detta är då min första film jag ser som är en "riktig" SF film. Den var inte lika extrem som jag trodde den skulle vara och jag hängde med riktigt bra i filmen. Så den va heeeelt OK från min sida. 

Så igår när vi gick och la oss var vi ganska nöjd med den lite mer upp och ner vända dagen. Och ni, vi fortsätter diskutera och komma fram till fortsatta vägar i det som händer och har hänt. Dagen har varit mer än upp och ner för oss. Men vi tog oss igenom den och se, vi vaknade tillsammans idag. Dredvid varandra. *mmm*

Idag då? Ska just te å tvätta och städa lite här hemma. Får se hur mycket energi man har till att göra saker. Ikväll är det en Gratis konsert med Bo Kaspers Orketer som ja tänker gå på *ler stort* Dom är faktist ganska bra så de ska bli roligt. Gratis är jue gott!!! 

Ja har mitt i allt kommit fram till att man blir som man umgås. Jag har ett klasiskt exempel från igår på Bion. Och detta gör Roger mer än dagligen och de gör faktiskt att man ler lite extra åt livet när man märker vad man gör. Jag kan inte mer än skratta. 

" Två yngre tjejer sitter på en bänk, just precis nedanför den planch jag just tänker gå fram för att kolla på. Jag ställer mig nästan obekvämt nära dom, tittar upp på planchen för en kort sekund sen ner på dom. (som säkert börja känna sig obekväm för att jag står aldeles för nära dom) Jag öppnar min mun och får ur mig (och jag vet inte hur) "Och nu tror ni att jag ställer mig här för att titta på er? (Dom tittar på varandra och vet inte om dom ska skratta eller vad dom ska göra, och med tanke på att ja är ganska allvarlig så förstår jag deras funderingar i huvet) "Ne jag ställer mig inte här för att titta på er! För vem vill titta på er?!?" Sedan riktar jag bort blicken tittar ordentligt på planchen tittar på dom som faktiskt små fnittrar just nu. Flinar och går bort därifrån." 

Och ja har ingen aning om vad jag har fått allt de där ifrån? Är de Uki montro?!?! Jahaa da!!! 

Lika så alla knäppa diskutioner ja sätter min in i när ja är med Uki, hans gäng eller mitt gäng, alla komentarer ja tidigare hade i huvet men som ja aldrig sa. Gach vet inte hur ja ska förklara allt men ja gillar de. *mmm* 

Sedan måste ja få ägna några rader till min älskade Helen och hennes Jens. Dom väntar en bäth!!! Fan va roligt för dom!!! Grattis till er båda och Grattis till Jens som får sitt första barn och Grattis till Helen som får hennes tredje. Grattis till Liam och Leja som kommer få ett syskon. GRATTIS TILL ER ALLA!!!! *älskar*

Kommunication, förlåta men INTE glömma

Vad är det människan har skapat? Komunication är något vi skapat, något vi gjort så varför glömmer vi det hela tiden?!? Jag blir arg på mig själv, men samtidigt lika arg på andra som glömmer bort det oftare än mig. Jag förstår inte. Det är något vi skapat och de skapades för att användas. 

Jag ska nu inte gud förklara mig och min relation jag har idag som jag tänker hålla i länge, nej inte de. Jag vill bara berätta om min kominication som är viktig för mig. Komunication är en viktig sak i vårt sammhälle idag. 

Jag pratar mycket, inte så mycket om mig själv, hur jag känner osv. Men det som kan påverka andra i min omgivning av saker jag gör, säger, osv. låter jag veta det genom att komunicera. Det kan låta tjatigt men jag gör det för er skull. Jag bryr mig!!! I mitt förhållande har jag tyckt att vi pratar mycket och ofta om saker, händelser osv. Men det vi glömmer, som är det viktigaste, är varandra. Vi pratar sällan om varandra, bra saker, dåliga saker. Saker som ligger och gnager osv. Eller där ljög jag. Saker som är negativt är lättare och mer relavant att säga till den andra men varför inte vända på saken. Varför ska negativa saker vara lättare att få ur sig och där är man verkligen taggad till att få människan att INSE hur man känner osv. Men varför inte istället ta det som en vanlig diskution och sedan stå och skrika ut alla bra saker till människan framför. Banka in det i huvet på h*n och se till så personen inser alla bra saker man försöker ösa över den. 

Men sen till relationen. Jag tror på komunication, förlåta men INTE glömma. Att glömma i ett förhållande är att inte utvecklas. Visst man kanske ska ta och solla ut saker som är mindre viktigt i utvecklingen. Men att glömmer saker som stärker och bygger? Ne de finns ingen logik i det. 

Ja...min åsikt om saker. Nu ska jag äta rabarberpaj med min framtid...

Ska man släppa saker och gå sin väg?

Hur mågna chanser ska man ge en "sak" till att gå från en situation till att över huvud taket röra sig till en annan. Ja vet nu kommer ja börja svamla en massa i saker som ni inte förstår men ja måste bara knyckla ut saker i huvet på mig som verkligen irriterar mig. 

Just nu, NU nu NU i själva stunden vill jag verkligen släppa allt och gå en annan väg än vad jag tänkte mig när jag vaknade upp i morse. En väg ingen annan kunde ana eller tro. Anledning? Jo...vet inte vart jag ska börja för ja blir så otroligt irriterad av tanken på hela situationen. 
När man ber om en förändrig ber man inte att den förändringen ska ske  på några timmar, dagar, eller veckor. Det kan ta bra lång tid innan man ser att föräldringen är skedd. Men någon stans, mitt i väntan, vill man iaf ha sett en gnutta rörelse, en liten förbättring i förändringen. 
Just nu har inget hänt. Det som till en början var en liten sak som ja då kunde leva med kan jag, just nu, inte länge till leva med. För att det har gått för lång tid? Nej. För att ja är otålig? Nej. För att jag ser inte en gnutta framsteg i förbättringen, där vi ska mötas på halva vägen och gå vidare på en ny väg...MEN nu tycker du säkert att ja inte ska dra allt över en kant. Jao, det kan jag. Efter många, många tillfällen har jag bett om de lilla framseget i förändringen men inget har hänt. På grund av jobb, samtal, folk kommer förbi, osv. Men hallå!!! Hur tror du att ja klarar min vardag då med jobb, hund, vänner och ett helt hus att hålla ordning på. Nä men se där, de håller ju på att falla ihop nu snart. *gråtfärdig av bara tanken* Men varför faller det ihop, jo för att ja drar "hela" lasset. Ok att saker och ting händer ute, Ok att ja tagit på mig tvätt och städ. Men allt annat som kommer i vägen...det tar jag också men inte längre till. 

Men mitt i allt har jag mig själv att skylla. Man ska sluta fråga medmänniskor runt om en, vänner, bekanta, familjer åt olika håll om saker. Jag har lärt mig de av min iritation och av min mammas iritation nu. Sluta be om hjälp, du blir bara arg och besviken. Bättre att slita ut dig själv till du inte klarar mer. Lämna allt och så får dom märka själv vad som inte blir gjort när man är borta, och då är det ju oftast försent att säga förlåt. För man har ju gett dom en massa chanser att bättra sig. *mutter*

*sliter mig i håret innan ja går ner och fortsätter muttra*

Jävla natt!!!

Gårdagen va inget ja vill ta i repris. En grymt frustrerad och förbannad Uki är inget man vill ha hemma. Hellst när han va sådär arg. : ( Jag såg till att inte hålla mig hemma under halva dagen och kvällen. Så...Jag åkte till MelVin (Melker) och såg på söt saken ett tag. Lekte med ungarna och satt där å ugglade. For hem, bytte om, pussade på älsklingen som inte ville se någon levande varelse på ett tag till så ja åkte tillbaka till Kicken och Anna för att äta middag. Efter det så åkte ja in te stan, hälsade på min panter mormor en stund. Åt jordgubbar och glass *mmm* Sedan till Högland för att säga hej till dom å då kom Jens och Jenny förbi. Vi satt å surrade och surrade till ja kände att njae nu får de vara nog. Ja åker igen och så åkte ja till Zedda. Satt å kollade på dom när dom gjorde spelare till ett spel som snart ska köra. När ja kollade på klockan, kvart över 10 kände ja att nää, nu får de vara nog. Han har inte saknat mig, skickat något sms eller ringt. Ja åker hem nu. Kände att ja ändå började bli tröttis. Så ja åkte hem till en som var så rödsprängd i ögonen så man kan tro att han inte sovit på 14 dagar. 

Kl 23 gick jag och la mig. När ja varknade kl. halv fem i morse så var han fortfarnde inte i sängen. Men de får väl vara så inatt. Hoppas han vaknar piggare. 

Idag ska ja träffa Cissi *puss* å göra nå med henne. Nå skoj hoppas jag. Måste in se systeme för å inhandla en flaska vin som ja och Jenny ska dricka ikväll *mmm* Bara mysa och mysa. Sen ska jag väl jobba hade ja tänkt. Få gjort bort en massa saker på datorn. Har fått en till våning nu på huset som ska göras en utrymningsplan på. Så ja har lite mer data jobb framför mig. 

Ja tack å hej så länge. 

På morgonen rusar man upp ur sängen...

...UTAN att ha vaknat ordentligt och sen sätter man sig vid köksbordet UTAN att veta vad man gör där för att man inte vaknat. Det är min Uki på morgonen. 

Just nu sitter ja och driker kaffe, lyssnar på Nomy och väntar på en massa svar på mailen. Har mailat till ett bolag som heter Hundes Hus som har en massa instruktörsutbildningar som jag ska ansöka till. Sedan har ja mailat till arbetsförmedlingen ang bidrag för den där jävla utbildningen kostar 23 000 :-  *sliter mig i håret* Men de är nå ja verkligen vill göra så va fan. Får väl ta ett lån om inte arbetsförmedlingen vill kasta in lite pengar. 

Sitter allmänt och funderar på vad jag ska göra av dagen. Känner att ja måste in till stan *vill inte* Men skulle behöva det. Får de om man kanske går in med Voff och sen åker med syster hem. Får se...

Älskar min Uki!!!



Kvällen är räddad

Har kommit hem från jobbet, duschat och gjort mig lite vackrare (hur de nu går till) *paff* Och nu gör ja de sista till ritningen. Såg lite små fel ja gjort när ja va på jobbet och gick igenom huset. Så nu är det som det ska vara. 

Kicken ringde just till Uki och frågade om vi hade en flaska vin. Anna var tydligen mycket sugen på vin efter snart tio månader nykter *flinar* Ja förstår henne. Hon och Kicken har just fått en son i familjen. Melker heter denna pöjk (men vi kallar honom för MellVin) *skrattar* Ja förstår inte varför Kikcken rättar oss varje gång vi säger grabbens namn *haha* Ja så de slutade med att vi bjöd in oss själv till denna mysiga kväll som Annat så mysigt planerat. 

Ja sen har ja bara små surfat lite dag. Hittat nå roliga bilder som ja mer än gärna delar med mig av *asg*


Milla...ser du likheter?











EnJoy!!!


Dagen

Sitter nu med en kopp kaffe och håller på med utrymningsplanen igen. Nu går de frammåt, har börjat sätta ut en massa pilar och sånt för att visa folk vart dom inte ska gå när de brinner *moahahaaaa* 

Har precis pratat med söt Cissi. Saknar henne. Men nu är de sommar lov och då kommer hon hem. *ler stort* Ska försökta plunta i henne att hon HAR tid med en voff. Det är inte som hon tror. Dom där två skulle verkligen passa som hundägare. 

Tro hur hunden skulle bli...hur den skulle se ut, vara, osv...*drömmer mig bort*


Njae, de är kanske lite för extremt. Dom är kanske sprut rädd dom där två...


Ne ja tror inte de. Ingen boll inne i den där lägenheten!


Ja tänk er de där i Gustavs lastbil. Stackars hund. Ne inte de inte...


Ja den bakom ser ju "normal" ut. Fast de känns ändå inte rätt...

Men de ni ABSOLUT INTE får göra är att tvätta den i tvättmaskinen! Det är en sak som är säkert. Man vet ju aldrig med dom två...



Har ännu inte fått något vettigt svar ang viltstängsel och vilt övergång. Nu blir ja lite besvikna på er. 

Ska snart iväg till domsjögården och fortsätta måla till färgen tar slut igen. Väntar även på att Maude ska ringa så ska vi iväg och hälsa på en viss gubbe *ler*. Ni får kanske veta mer sedan.  : D 

Fortsätter senare kanske. 



Galna älgar på vägen och ja sitter hemma och skrattar

Ja vad har hänt. 
Ja vaknade upp, ut me voffen, i med medecin i hennes MAGE. Och sen va de te å fara å jobba. Håller på att måla ett staket på Domsjögården. Orka är sååå klart med mig  : D



Nu sitter ja hemma och gör inget. Eller ju de gör ja jue. Ja ska göra klart ritningen över domsjögården. 



Men en sak ja funderat på nu när ja har kört lite mer bil efter E4:an nu på slutet. Vad är meningen med "vilt övergång" eftervägarna där det, helt korrekt, upphör med viltstängsel under några hundra meter MEN låter mitträcket vara kvar. Inte fan springer en älg över de där räcket heller, ne den springer nog runt som en galning efter vägen och missar ingången till skogen igen å se där. Då har vi en lös älg efter vägen INNANFÖR vintstängslet. Ne BORT med mittenräcket när det är Vilt övergång. Annars är det ju ingen övergång...eller?!?







Bra fast ändå inte *förvirrad*

Förra onsdagen (den 27/5) vad jag och Roger upp till Vännes för att göra den årliga ultraljudskontrollen på min lilla taxameter. Va någon anledning hade jag andra tankar den här gången och det jag trodde blev sanning. Vet inte om det är bra eller hur de känns. Men de som hände var att Orka fick nu sin medicin som hon ska ta resten av livet. Känns sådär men änådå, bättre nu än när det är för sent om ett år. Vet. som kollade henne sa att (och har sagt det förr) att han sällan ser en så fräch hund som är så dålig  : /  Men vi båda höll med om att det är bättre att lägga in medecin nu innan det är försent för det kanske bara dröjer ett halvår innan hon börjar så symptom. Så nu sitter vi här med en liten docett till Orka med tre medeciner som hon ska ta två gånger om dagen, morgon och kväll. Det är en vätskedrivande som ska hjälpa till att tömma den vätskan som finns i hjärtat. En som ska lugna hjärtmusklerna och lugna ner hjärtat lite mer, så de inte behöver jobba så hårt. Och en som hjälper den mindre hjärtkammaren att jobba på ett bättre sätt. Det känns bra nu när det gått några dagar efter de att hon var där och hon kommer nog bli piggare av de här.

Ja helgen som varit har varit skön. Bra väder med kidens och älsklingen. På lördagen så for jag och virusen (ungarna) å köpte glass, for till stugan och tvättade bilen och va där till middagstid. Då tog vi oss en sväng ut till Killingsnäs och Stubsand och sa hej hej till dom där och sen hem för å grilla gott gott. 

Ända sen i torsdasgs kväll har vi eldat av bara fan här hemma. Roger har börjat rensa ut uthuset där vi ska göra en träningslokal och en caarport. Och i de huset finns en massa massa MASSA bräder som är obehandlade. Så dom håller vi på att elda upp på kvällarna. Bilder kommer längre ner. 

På söndag åkte vi runt till alla våra älskade mammor. Till högland, åt lunch, till stugan och sa hej till dom där. Sedan var det middag i Killingsnäs hos Rogers mor och hennes bihang. Där sov vi över och nu idag så åkte vi hem och körde ungarn till skola och dagis. Nu sitter vi här och försöker fixa mammas telefon som inte vill vara med längre. 

Mitt i allt så har ja en trasig axel och rygg som ja nu har börjat behandla. Går hos en naprapat och håller på att jävlas med allt. *mutter* och ont gör de. FÖRBANNAT!!!