R.I.P. min Orka

Den 21 December 2009 somnade Orka in. Det går så ont i min att berätta och det känns så otroligt overkligt.
Sitter här hemma och funderar på vart hon är. Ligger hon under stolen? I hallen? Uppe i vår säng kanske? Nej. Hon finns inte ens i huset! Jag kan inte förstår det!!!
Den morgonen va jag och Orka ute på vår morgonpromenad. När vi kom in så kollapsade hon direkt. Ögonen försvann och hjärtat som man alltid känner tydligt kändes inte. Det kändes inte! Hjärtat va tyst!!! Andningen kom och gick.
Ja in till vet åkte vi. När vi kom in var hennes temperatur 33.3. Dom ska normalt ligga på 37,5 ungefär. Dom satte in en massa dropp och gud va hon såg besvärlig ut. Hon orkade inte följa med blicken, hålla upp hennes eget huvud. Inget orkade hon. Till slut Orkade Orka inte mer.
Ja mycket sas i det där veterinär rummet men inget kommer jag ihåg. Det enda jag kommer ihåg så otroligt starkt är att vet säger att "Nu stänger jag av droppet. Det här måste hon få klara själv nu." Å när hon stänger av droppet ser jag paniken i Orkas ögon. Pupilrena blir stora och hjärtat slutar slå. Det hände så fort. Hennes blick, den försvinner inte.
Hon mådde inte bra. Att bara de där droppen höll henne vid liv. Jag förstår inte.
kl. 11:45 somnade hon in. Fem min senare höll jag en livlös Tax i min famn. Hon var så tung och hon rörde sig inte. Hon som var så otroligt lycklig dagen innan. Hon älskade livet och var hos alla hon älskade. Det där glädjetjutet hon ger av när hon ser någon hon tycker om. Det kom många gånger under söndagen men nu kommer det inge mer.
Denna hund har gjort mig till den jag är idag. Hon har börjat med en utveckling i mig själv som ingen annan kunnat göra. Det går så ont i mig att leva här utan henne. Att allt gick så otroligt fort. Jag förstår det inte.
Den här bloggen kommer ligga nere på obestämd tid. Kanske tas den upp när en till voff kommer in i familjen. Men ingen kommer att ersätta det Orka hade i mig. Den som kommer in i familjen kommer fortsätta på det Orka började med mig.
Det göt så ont i mig!!!