Min tysthet säger mycket...

...om hur ja mår. Det har gått upp och ner ganska rejält nu på slutet. Har stunder när de är tok bra och stunder när de är sämre.

Har börjat med samtal nu varannan vecka, väntar fortfarande på tid hos Dietisten som typ har glömt bort mig. Väntar på min psykriatiska utredning som kommer om ett och ett halvår eller så, om inte två år.

Mitt i alla tankar och gräl i mitt huvud med mig själv så har ja de mer än bra med min älskling. Vi lever och frodas så de räcker till och blir över. Nu den 28 - 1 åker vi till bydalsfjällen allihopa. Släkt och familjen utan våra barn. Senare en vecka efter så åker vi till Rogers familjs stuga nån stans i fjällen tillsammans med barnen (utan hund *gråter*)

Ja just nu idag så är ja på kasst humör. Vill ha en sak gjort men har svårt att få människor att förstå det. Det irriterar mig *suckar djupt*

Ja lever, är väl de ja vill säga med detta inlägg...

Förlåt

Förlåt men ja har inte uppdaterat ser jag.

Är väl lite upp och ner då och då känner ja. Visst, de är bra att ja får jobba, men är de verkligen så bra att man flänger runt fram och tillbaka och får veta vecko vis hur man får jobba. Njae...ja mår KASST av det och ja vet inte hur ja ska klara av och stå ut med med. Det trycker ner mig.

Förra veckan, tisdag, var jag till psoriacisavdelningen (hur de nu stavas) för andra gången på tre månader för att kolla vad som är fel på mig. För nått fel är det me tanke på den klåda ja har i hela kroppen. Hon tittade på mig, såg att ja inte blivit bättre sen sist ja va där och kom fram till en andra lösning på mitt problem. Så nu har ja fått ett ännu starkare kortisonsalva ja ska smörja mig med. Två gånger om dagen i en vecka, sen en gång om dagen i en vecka och sen trappa ner allt eftersom. Sen ska ja hålla på att smörja två gånger i veckan till sommaren kommer. Drygt men vi får se om de funkar. Sen har ja börjat sola där uppe. Tre gånger i veckan och de blir väl förhoppningsvis i minst 5 veckor. om inte mer. Men nu efter en vecka snart med denna kur så känns de bra. Har inte samma klåda i kroppen och utslagen är nästan borta.

Ja annars. Ska börja fixa till de i hallen nu *ler* och sen byta gardiner lite överallt. Stackars Roger blir överkörd eller nått. *förlåt* Ja ska ta före och efter bild så får ni se hur de blir i hallen. Ja tycker de ska bli skoj å dona lite. Sätta tankarna på annat.

Ja men till er alla. Ha en fortsatt trevlig kväll.