Utställning, Ledig, Sjuk och Regn

Det har varit utställning. Å va stolt matte var stilt över sin prinsessa. : D Hon fick ett HP, Bir 1, Big 1 samt 8:e plats i Bis ringen. (Dock av 8 hundar men ändå : D )
Ja de var utställningen. Ja har varit lite ledig ett tag..eller till och från nu på slutet. Har nästa jobbat lite för mycket under sommaren så ja har väl varlit lite för stressad och nu sista veckan har jag leat sjuk. Har fått super allergichock kan man typ säga.
Var till läkaren idag och tagit nya prover. Hoppas på att dom här visar nått så jag kan få en diagnos nån gång.

För nå helger sen va de fest här hos mig. Ida, Annelie, Sandra och Nea kom. Lite knasiga bilder kommer här neda med nå andra bilder över veckorna som varit. Njut och se vad som hänt.
*puss*


Duktig hund

Små stolt är ja över min hund. : D La ett kruxit, lagomt långt spår igår och hon sköter sig galant. Det var bara vid ett tillfälle när hon sökte hjälp av mig när hon inte hände med i 90 graders vinkeln. Men annars gjorde hon de TOK fint. Hon har börjat fatta nu också att klöven hänger en bit ovanför marken nu också. (ja hänger upp klöven så det inte ska bli så lätt för henne att ta den, hon behöver mer utmaning)

Idag har hon varit med Helen *tack älsklingen min fär hjälpen* DOm har haft det mysigt. Ska lägga in en bild senare som jag fick på ett av alla dom puss kalasen dom hade idag.
Sen var det en katt hos Helen och Orka hade inte brytt sig nå om den katten. Dom hade tom. snusat på varandra. Skönt att hon är lugn även när jag inte är med.

Snackade med min Milla idag. Hon är sjuk *gråter* Men nu känner ja att ja måste ta och åka ner med Orka nån gång. Det är bara ett MÅSTE!!! Ja kommer ner snart vännen. Ja vill verkligen det!!!

Ha de bra ikväll nu alla!!!


Utställning!!!

Å hå vad jag längtar. På lördag sker det. Det är debut för mig, men inte för min skata. Hon har varit på fyra st redan. Men de ska bli roligt.

Tänkte lägga upp lite efterlängtade bilder ;)

Ha en skön dag och hoppas att helgen varit till belåtenhet!!!



Här ner kommer det bilder från World Dog Show i Stockholm - 2008



Tyvärr blev det inte så mycket med foto på utställningen. Var så inne på att kolla in alla hundar och hellst dom som gick i Vita Herdehunds ringen eftersom de är en intresant ras för mig. Det blir nog en sådan nästa hund jag skaffar.