Jag måste få erkänna...

...att ja har fått en helt annan uppfatting om DiLeva. *erkänner* Ja tyckte inte att han sjöng så värst bra förut men nu. Han är faktiskt duktig.

Det började för nån månad sedan när mormor ser en annons om att han ska komma och spela i Övik (min mormor är helt såld på denna karl). MEN de va ju som så att ingen av hennes vänner ville gå så då ställde jag, Jenny och Jens upp så klart.
Så i Onsdags var det te å stapla sig ner till Nola för att se denna herre som ja inte lyssnat på värst mycket på men har va som sagt mycket duktig på att sjunga.
På lunchen under onsdagen träffar jag en av mormors vännina på stan och hon skvallrar för mig att DiLeva sitter och fikar nere i Gallerian. Jag går, med stort mod i kroppen, raka vägen ner till Gallerian för att se honom. När jag står där inser jag vad jag MÅSTE göra. Jag måste fixa en autograf åt mormor. Så jag stör honom på hans fikarast och ber lite sött om en autograf till en Majvor och han skriver glatt på papperet "Kram Majvor DiLeva" Å så en massa hjärtan och blommor. Snacka om att hon blev glad över den när hon fick den innan konserten. Vad gör man inte för älskade mormor.  : D

Ja annars då. Hostar som bara den. Har börjar jobba men ångrar det lite nu och då när jag får mina käääääära hostattacker. Men de är så lite folk på jobbet och ja behöver pengarna.

Nu på lördag är det MIN MIN MIN dag. Och då ska jag bara ta de lungt. *skönt* Blir fest på kvällen med mina kära.

Mor och Far är borta över helgen. Är nere i Prag med ett maffit gäng 16 st. Hoppas dom får det bra där nere och att dom klarar sig utan mig och Orka ett tag, för de kan ju vara lite kämpigt ibland.  ; )

Ne nu ska jag te å ta hand om huset å gå ut me jycken. Ses innan helgen igen hoppas jag.  Sov gott!!!

Sjuk : /

Ja då sitter ja här. Snörvlandes med hes röst. Vill inte vara sjuk! Klarar verkligen inte av att ligga stilla, ta de lungt i sängen. Ja behöver komma ut, röra på mig, hitta på saker vad som hellst men INTE ligga sjuk.

Förre helgen var en polare från SanFransico här. Tok rolgit hade vi de!!! GACH va ja saknar henne. Ska åka över och hälsa på henne när jag får tid och pengar. Den söndagen var vi till skule och gick till slotterdalsskrevan. En vandring på 1 mil och så klart var min hund med. Snacka om att ja blir förvånad över denna varelse. Vi fick bära henne två gånger på grund av terrängen. Sen på ställen där man själv fick lov att stå på alla fyra och klättra sig fram, där var hon långt framför oss. Å att ja hade en trött hund när vi kom hem, oj oj oj säger ja bara. Drygt 5 timmar tog det oss att ta oss runt. Då inkl. paus och fotoraster. Bilder kommer när jag trakaserat Davids dator på bilder.  : D

Annars är de bra. Har jobb nu heltid september ut och en vecka in i oktober. Sköt, men vad händer sedan?

Å så nästa helg är de MIN helg. Snacka om att ja ska ha de bra. Är ledig och de är SOFT! På tisdag ska jag hjälpa mormor å lämna in bilen på verkstan. Å på onsdag ska jag, Jenny, Jens och mormor fara och se på DiLeva här i stan. Vad gör man inte för älskade mormor.

Men sen finns de en massa människor ja saknar nu för tiden. Först Eda min älskling. Simon, Helena, Tobi, Anneli, Sandra, Ramona, Janet (Varför va du här så kort tid, vill lära känna dig mer) Linda. Ja saknar er!!!

Tack för mig den här gången. Ses där vi möts...

Men HALLÅ!!!

Ja sitter här ni snart inne på min andra vecka med min kära allergi. Snacka om att ja blir less på den. Var till läkaren igår för andra gången under en vecka och visade upp mig hur ja ser ut och ÄNTLIGEN!!! Äntligen ska ja få komma ner till Sundsvall på hudkliniken där för att se vad som är fel. Att de ska krävas en Dansk Mathulmamahulma från Iran eller nått och som inte förstår vad man säger för att man ska få komma dit det. Men efter 7 år av väntan så är jag på väg och de känns så skönt. Otroligt skönt.

Men det som är lite små jobbigt är att ja vill jobba men de går inte eftersom ja ser ut som satan och sen är ja halvblind oftast. Just nu riktar ja in mig på att jobba Torsdag Fredag som schemat säger. Hoppas ja kan hålla det bara.

Sen har ja en stackars hund som är så uttråkad så de finns inte. Var hos chefen i söndags och då fick hon springa av sig lite. Sen har hon som legat stilla sen dess. Nu är hon ute med mamma i skogen och plockar svamp. Skönt att mamma ids ta med henne. Annars hade ja tagit mig en långa med henne. Den tar ja senare ikväll när de är lite annan luft ute. De blir nog inget Torp för mig när ja ser ut såhär.

Har sett pinks nyaste. Fan va den är kung...ja känner ingen mig i mycket av de hon säger.

http://www.youtube.com/watch?v=B0iCfvjl5Xw

Där är länken. Sen kommer de här lite snygga bilder på Orka från helgen i stugan. Söta hon : D

Ha de bra så länge!!!