Lyckad dag : D

Började dagen med att få två kramar när jag små sov av kidsen innan dom for till skola och dagis. Sånt gör att dagen blir bättre än bäst *ler stort*

Sedan klev ja upp och gick ut för att lägga ett spår till Orka. Städa upp lite här hemma och sen åkte jag till stan för att träffa Jenny och gå på Vildmarks mässan som är i stan i helgen. Vi gick där, klättrade på en klätter vägg och åkte ner för en brant backe i en jävla boll boll. Gach va roligt de va, synd att kidsen är lite för små, annars hade dom också fått åka.  : D



Ja sen åkte vi hem för att ta upp spåret med Orka och snacka om att hon skötte sig bra *ler stolt* La ett ganska så svårt spår åt henne med ett svårt uppehåll i mitten. Det var väl där hon fastnade. Men efter mycket om och men så tog hon sig vidare och fick gnaga lite extra mycket på kläven när hon hittade den hängandes i trädet. Ungarna, som var med i skogen och skötte sig bra (störde inte henne i arbetet och va super tysta när Orka jobbade) och tyckte det va roligt att se henne jobba. Dom vill nog med fler gånger. *hoppas* 

Ja nu sitter jag med ett glas vin, en Uki som har tok ont i ryggen och en RR (RogerROger) som håller på att spela nå jävla spel. Men va gör mig så mycket bättre, ja sitter och bloggar och spelar ett nytt spel, SWAT 4. 

Go kväll på er alla så ses vi efter helgen. Ska på fest i morron så de blir nog inget skrivande föns på söndag. KRAM!!!



Lite favorit i repris innan jag stänger ner  ; ) 

Dagen jag körde barnen till skola och dagis :D

Ja de är vad jag har fått göra idag. 
Roger fick ett samtal igårkväll vid 7 tiden, det var Ulf som fråade vart han var. Då är det som så att Ulf fyller år och dom skulle träffas på en Pub här i stan för att fira honom och alla hade glömt bort de. Så de va bara te å köra han in te stan så han fick göra rätt för sig. Så han kom hem vid 10 tiden full som ett speta och bara på fyra öl *asg* Så han bad mig att köra kidens till skola och dagis å de är precis de ja har gjort. Första gånge och allt  : D. 

Ja va händer idag. Först ska jag äta lunch med Helen i stan. *älskar denna kvinna* Sedan ikväll är det korpen match. Ja och syster har ju börjat spela korpen fotboll *viker mig av skratt* Vi ska bryta ben och slåss. *haha* Ja va har man gett sig in på. 

Nä nu ska man bege sig in i duschen för å bli en männich innan man åker in. 

Kyss å Klämm

Nu ska ja ta och berätta om gamla goda tider *ler*

Ja har nästan inte varit hemma något sen ja skrev sist. Jag har hela tiden haft något att göra och de är ja glad för. 

Men vi kan väl börja med sista helgen i April. Fredag eftermiddag till Söndag eftermiddag vad gjorde jag då?!?! ;) 

Jag har varit på en Handler Utbildning med en herre som heter Gearald. En sån otrolig människa. Är hel kär i honom. Vi fick lära om samspel mellan hund och förare och få ett bättre samspel i arbetslivete och i den allämnna vardagen. Jag fick Orka att stå på bordet utan att skaka ihjäl sig. Hon viftade tom på svansen *ler stolt* Och sen stod hon så snyggt och inte rädd och försjunken som hon blir ibland kan vara. Sedan hade jag med mig Keira som skötte sig så bra :D snygg som hon är än min gröna hund som ja en morgon fick. Hon bara försvann på en kissrunda å hon kom tillbaka GRÖN. Hela hon. 
Men åter till denna människa. Han och ja klockade på en gång. När vi skulle åka hem på söndagen skulle han till flygplatsen som ligger vid Dannero. Eftersom jag ska åt de hållet så erbjöd jag mig att köra honom. Å så satt han där i min bil *mmm* Ja ler av bara tanken av att vi sitter där och pratar som att vi kännt varandra i åratal. Vi kom verkligen bra överens och vi har fortsatt kontakt efter det. 

Här kommer bilder från den helgen. 



Sedan kommer vi till den förbannade dagen med fyrverkerier. *suckar djupt* Men min sista aprik blev mycket bra ändå. Min älskade familj fick för sig att åka till Svärfars stuga uppe i Åsele eller för att vara exakt (så du får en aning om hur öde det var där) 2 mil utanför Åsele, 7 km från närmaste by med typ 6 - 8 hus i. Så vi var mitt ute i ingenstans, ingen väg att oroa sig för, inga hämska grannar som gör otyg på kvällen, bara ett björnide som snart börjar vakna till liv och en massa andra djur i skogen. 
Vi åkte upp på torsdag eftermiddag när jag gjort mitt sista pass på jobbet. När vi kom upp gjorde vi oss hemmastadd och började med middagen. Den kvällen tog vi det bara lungt och skönt och de hördes inte ett ljud av varken folk eller fyrverkerier. *mmm* På fredag åkte vill till en sutga som tillhör markerna han äsger där uppe, den ligger vid en supermysig lite sjö med en massa fisk i. Där grillade vi blöta sockar och korv som vi tagit med oss. Vi hade det så idylliskt att ja fick lov att nypa mig i armen flera gånger. Den kvällen spelade vi lite spel och tog det så lungt. På lördag körde vi traktor (jag körde för första gången en 16 tons midjestyrt åbäk) men de va skoj som fan. Åkte runt på fyrhjulingen med alla på. ROger körde, barnen satt bakom honom. Jag satt mellan två fast skruvade plastlådir bark på lastgallret som finns på dom där och Orka satt i en av plast lådorna. *asg* Hon tyckte det var så roligt att hon till slut jagare Roger när han åkte iväg utan honom eller så hoppade hon upp i den själv när hon kände att hon ville ut en sväng. Men vi har det bra, dörren stod öppen hela tiden, ungarna och orka gick ut och in som dom ville och de va fint väder. *ler av bara tanken på hur de var där* Sedan åkte vi hem på Söndag förmiddag hem till Domjö och huset.


För att förklara bilderna lite.
1. Utsikten på altanen, ut över Ångermanlandälven. 
2 och 3. Ungarna med Orka på fyrhjulingen. 
4. Roger och Orka håller på att ta sig upp för backen på väg till stugan och grillning. 
5 - 10. Grillning av sockar och korvar i skogen vid stugan vid sjön. 
11. Huset vi ängnade en weekend i. 
12. Traktorn jag körde. (För att uppfatta storleken så kan ni se att Orka sitter framför den nedanför stegen)

Ja sen han vi bara komma hem en dag sedan åkte vi till Killingsnäs för att vara hund och katt vakt. Där var vi tisdag kväll till Torsdag förmiddag för på torsdag så körde jag syster till Luleå. Hon skulle på en föreläsning där inför kommande tenta och ville först inte åka själv och sen inte köra själv så då stälde jag upp. Där hälsade jag på Katti och LasseTasse. tycker verklgien om dom två. Sedan åkte SötOla med oss hem på fredag lunch. 
På fredag kväll var jag bjuden till Monika för en tjej kväll. Vi åt konstiga frukter och blev full *snopet va?!?  : P * Men vervligt va de. Sen blev de krogen med RR, Kjell, ja och Monnka. Fan va rolgit de är å va med henne. Gillar dig. 
På lördag va de folk som va bjudna hit på en "vi-har-ingen-soffa" bjudning. Micke, Sandra, Ola, Zedda, David och Jenny kom. Å va vi surra, å va vi surra å va vi surra. Men de va ju så längesen vi sågs så de är ju inte så konstigt. Men tack för den kvällen alla älskade. 

Ja å så nu helt plötsligt så hamnar vi i nu tid. Vi har ungarna den här veckan, det är utelivs mässa till helgen. Jag ska på tjejkväll hos Jenny med aciatiskt tema med melodifestivalen *huvva* men de är dom ja är där med som räknas. Ja kan sitta med öronproppar. Ja så mina dagar rullar på än fast ja är arbetslös. Har inte märkt av de ännu känner ja, men de kommer väl te veckan kanske. 

Nu har Roger suttit och klagat på smatter i en halvtimme (tangentbordet låter då tycker han) så ja ska väl ta å lägga ner nu och gå å lägga mig. Ligga och längta till han kommer till sängen och myser med mig. *mmm* Älskar verkligen denna man jag lever med. 

MILLA JA SAKNAR DIG OCH JA SKA GÖRA ALLT JA KAN FÖR ATT KOMMA NER TILL DIG I SOMMAR!!! *pussar på er i massor*

Sov gott alla. *kramar*